Tempereringsmaskin TurboNormix
{"Constant viscosity glaze":"Konstant viskøs glasur","chiller":"kjøler","measurement of inlet and outlet temperatures in each zone":"måling av inn- og utgangstemperaturer i hver sone","manufacturing material AISI 304 or 316":"produksjonsmateriale AISI 304 eller 316","PRODUCTS:":"PRODUKTER:","de-crystallizer":"de-kristallisator","PLC control panel, accurate correction program temperatures":"PLC kontrollpanel, nøyaktig korrigeringsprogramtemperaturer","milk chocolate":"melkesjokolade","The glaze, after passing through the machine, has a constant viscosity, gives a perfectly glossy surface when cured and becomes stable (the glazed product does not melt in the hands).":"Glasuren, etter å ha passert gjennom maskinen, har en konstant viskositet, gir en perfekt blank overflate når den herdes og blir stabil (det glaserte produktet smelter ikke i hendene).","multi-zone tempering system provides efficient heat exchange and the formation of stable coca butter β-crystals.":"multi-soners tempereringssystem gir effektiv varmeveksling og dannelse av stabile kakaosmør β-kristaller.","ADDITIONAL OPTIONS:":"TILLEGGSALTERNATIVER:","the unique design of the scaler and discs guarantees uniform mixing":"det unike designet av skaler og plater garanterer jevn blanding","FEATURES:":"FUNKSJONER:","cocoa butter":"kakaosmør","dark chocolate":"mørk sjokolade","icing":"glasur"}